Overige activiteiten tijdens het Uitmarktweekend

iAmsterdam

Overige activiteiten tijdens het Uitmarktweekend

Speciale Editie van het Nationaal Theaterweekend

Tijdens het Uitmarktweekend op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 augustus nemen theaters en concertzalen uit Amsterdam en het hele land deel aan een speciale editie van het Nationaal Theaterweekend. In eigen huis bieden de deelnemers voorstellingen, optredens en activiteiten aan voor gereduceerd tarief en kan het publiek met eigen ogen en oren ervaren hoeveel moois er weer wordt gemaakt.

Meer informatie over het Nationaal Theaterweekend is hier te vinden. 

 

Highlights uit Uitmarktprogrammering culturele instellingen

Ook vind je hier een aantal highlights uit de speciale Uitmarktprogrammering in Amsterdam.

 

Theater De Krakeling - Amsterdam

Heeft op zaterdag 28 augustus vier Uitmarktvoorstellingen van Theatertroep - De Bonte Stoet (3+) en wel 11.00, 13.00, 14.30 & 16.00 uur. Duur: 30 minuten. Kaarten à € 5,00 p.p. zijn via de website verkrijgbaar.

En op zondag 29 augustus zijn er twee Uitmarktvoorstellingen van Het Kleine Theater - Roodkapje (3+), om 14.00 & 16.00 uur. Duur: 40 minuten. Kaartjes voor deze Uitmarktvoorstellingen à € 5,00 p.p. koop je hier.

 

Museum Het Schip - Amsterdam

Heeft op zaterdag 28 en zondag 29 augustus een aantal leuke activiteiten, zoals een wandeling op zaterdag, een workshop tekenen met houtskool voor volwassenen, een wandeling op zondag en een zondagsarrangement