Video Art Mariecke van der Linden & Muziek Yuri Honing

iAmsterdam
1598350319_CMSYuriHoningMarieckevanderLinden.jpg

Video Art Mariecke van der Linden & Muziek Yuri Honing

Tijdens het Uitmarkt weekend van vrijdag 28 tot en met zondag 30 augustus kun je gratis kijken naar de Online Uitmarkt Special van Museum de Fundatie: een video art van de tentoonstelling Avalon.

Je kunt alvast beleven hoe de tentoonstelling Avalon eruit komt te zien met de video van Mariecke van der Linden en speciaal hiervoor gecomponeerde muziek van Yuri Honing. Want terwijl de Uitmarkt in volle gang is, wordt de tuinzaal van Kasteel het Nijenhuis, tweede locatie van Museum de Fundatie in Zwolle, omgetoverd tot een wilde multidisciplinaire installatie door het kunstenaarsduo Yuri Honing & Mariecke van der Linden in innige samenwerking met Ronald A. Westerhuis, ontwerper van het Nationaal Monument MH17 in Vijfhuizen.

De ruimte wordt omgedoopt tot Avalon en zal gevuld worden met rook, muziek en glimmende rvs-schalen waarin video’s worden gepresenteerd. Via de video die je tijdens het Uitmarkt-weekend hier kunt raadplegen, krijg je een voorproefje van wat er straks te zien zal zijn in Kasteel het Nijenhuis…

Beeld: Mariecke van der Linden

Volg Museum De Fundatie via:
Website
Facebook
Instagram
Twitter


Kijk nu!
Kijk nu!
Registreer en kijk!
Uw emailadres is niet juist
Kijk nu!