Stefanie True & Shizuko Noiri | Festival Oude Muziek

iAmsterdam
1598443037_CMSStefanieTrue.jpg

Stefanie True & Shizuko Noiri | Festival Oude Muziek

Nadat Festival Oude Muziek Utrecht in april een streep moest zetten door het reguliere festivalprogramma biedt het u een alternatief programma aan: een reeks van 154 kamermuziekconcerten, online en offline. Anders dan het jaarlijkse festival speelt het programma zich deze zomer behalve in Utrecht ook in tien andere Nederlandse steden af. Daarnaast kunt vanuit huis meegenieten van het festival: dagelijks zijn hier vier concerten gratis online te bekijken.  

Qua opzet is gekozen voor klein en fijn: op het podium staan een, twee of drie musici, met een Nederlandse nationaliteit of in ons land wonend en werkend. Met deze speciale programmering wil het festival een impuls geven aan de Nederlandse muzieksector, die buitengewoon hard getroffen is door de coronacrisis.  

In dit concert bezingt sopraan Stefanie True - bekend van o.a. Vox Luminis - samen met luitiste Shizuko Noiri de hartstochtelijke eenzaamheid zoals die zo treffend op muziek werd gezet door John Dowland, Thomas Campion en Henry Purcell.

Stefanie True en Shizuko Noiri waren live te zien op zaterdag 29 augustus om 20:00 uur. Kijk hier de livestream terug. 

Volg Festival Oude Muziek via:
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
Website

Kijk nu!
Kijk nu!
Registreer en kijk!
Uw emailadres is niet juist
Kijk nu!