Nienke van der Meulen, Reine-Marie Verhagen & Kim Stockx | Festival Oude Muziek

iAmsterdam
1598443584_CMSNienkevdMeulenfotograafDonaldBentvelsen.jpg

Nienke van der Meulen, Reine-Marie Verhagen & Kim Stockx | Festival Oude Muziek

Nadat Festival Oude Muziek Utrecht in april een streep moest zetten door het reguliere festivalprogramma biedt het u een alternatief programma aan: een reeks van 154 kamermuziekconcerten, online en offline. Anders dan het jaarlijkse festival speelt het programma zich deze zomer behalve in Utrecht ook in tien andere Nederlandse steden af. Daarnaast kunt vanuit huis meegenieten van het festival: dagelijks zijn hier vier concerten gratis online te bekijken.  

Qua opzet is gekozen voor klein en fijn: op het podium staan een, twee of drie musici, met een Nederlandse nationaliteit of in ons land wonend en werkend. Met deze speciale programmering wil het festival een impuls geven aan de Nederlandse muzieksector, die buitengewoon hard getroffen is door de coronacrisis.  

In dit concert hoort u Nienke van der Meulen (hobo), Reine-Marie Verhagen (blokfluit) en Kim Stockx (fagot) met sonates en fantasieën van Georg Philipp Telemann.  

Nienke van der Meulen, Reine-Marie Verhagen en Kim Stockx waren live te zien op zondag 30 augustus om 17:00 uur. Kijk hier de livestream terug. 

Foto: Donald Bentvelsen

Volg Festival Oude Muziek via:
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
Website

Kijk nu!
Kijk nu!
Registreer en kijk!
Uw emailadres is niet juist
Kijk nu!