Joelle Charan

iAmsterdam
1597658778_RommenBravenboerFotografieliggendgekropt.jpg

Joelle Charan


Joelle Charan is een Nederlandse zangeres die een zwoele mix maakt van jazz, pop en een snufje alternatieve folk. Perfecte muziek voor een warme zomeravond. 

Haar tweede EP 'Ashira' komt dit najaar uit in het Verenigd Koninkrijk. Voor 'Ashira' schreef Joelle zelf alle composities, teksten en arrangementen.

Joelle bracht in 2018 haar debuut EP 'Silhouette' uit en die bleef niet onopgemerkt: ze trad op in onder meer Het Concertgebouw, op de Uitmarkt en NPO Radio 1. Na haar afstuderen aan het Conservatorium van Amsterdam verhuisde Joelle naar New York om verder te werken aan haar songwriting skills op The New School for Jazz and Contemporary Music in Manhattan. Ze keerde terug met een koffer vol prachtige liedjes.

Samen met haar eclectische band neemt Joelle de luisteraar mee in een mix van dromerige popliedjes waarin haar Indiase afkomst weerklinkt. Het leven in The Big Apple en de verhalen van haar Indiase grootmoeder vormen de inspiratie voor haar muziek. Speciaal voor de Thuismarkt geeft ze een voorproefje…

Als je van goed uitgevoerde jazzy pop met een lekker eigenwijze twist houdt, dan moet je zeker naar Joelle Charan luisteren. Speciaal voor de Thuismarkt laat ze een korte ‘interlude’ horen waarmee ze een geweldige indruk achterlaat.

Volg Joelle Charan op: 
Instagram
Facebook

Kijk nu!
Kijk nu!
Registreer en kijk!
Uw emailadres is niet juist
Kijk nu!