Programma Uitmarkt 2021

iAmsterdam
1630014203_OG3NE.jpg Museumplein
Museumplein 27 augustus 2021 20:30

Uitmarkt 2021: Mooier Dan Ooit, Ode aan Doe Maar

Live op het Museumplein: de start van de Uitmarkt 2021 en de aftrap van het Nationaal Theaterweekend als slotstuk van de cultuurcampagne Mooier Dan Ooit. Dit wordt gevierd met het live concert Uitmarkt 2021: Mooier Dan Ooit, Ode Aan Doe Maar.

Gebruik al je zintuigen bij dit muzikale eerbetoon aan één van de grootste bands in de Nederlandse popmuziek. Sinds 1 Dag of 2, Is Dit Alles, Pa en De Bom zijn maar een paar van de iconische hits van Doe Maar. Neem plaats in het intieme en sfeervolle Uitmarkt openluchttheater op de vijver van het Museumplein.

Niemand minder dan Berget LewisXander de Buisonjé, Lucas Hamming, OG3NE, Rob Dekay, Ruth Jacott en Jamai, begeleid door de band Jimmy van den Nieuwenhuizen, nemen je mee in al die magische momenten die je alleen live ervaart.

Uitmarkt 2021: Mooier dan Ooit, Ode Aan Doe Maar is ook een ode aan de wereld van cultuur en entertainment. Een wereld die zich de komende maanden weer voor ons opent na lang dicht te zijn geweest.   

Presentatie: Buddy Vedder

TV-uitzending: vrijdagavond 27 augustus 20:30 – 21:50 uur bij AVROTROS op NPO1

Wil je dit programma live bijwonen op het Museumplein? Reserveer dan snel je tickets. Je kunt Uitmarkt 2021: Mooier dan Ooit, Ode Aan Doe Maar live bijwonen als je een kaartje hebt gereserveerd en over een geldig vaccinatie- en/of testbewijs beschikt. Lees voor je reserveert eerst onze huisregels.

Wil je ook op de hoogte blijven van de Uitmarkt? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief!